Galerie ter Braak
Algemene Informatie

Onze galerie is gespecialiseerd in Hollandse en Belgische schilderijen eind 19e en begin 20e eeuw, impressionisme, neo-impressionisme, luminisme, fauvisme, expressionisme en klassiek modernen. Alle schilderijen zijn in perfecte staat en voorzien van een bijpassende lijst, meestal is dit een speciale handgemaakte lijst. Galerie ter Braak houdt door het jaar heen verschillende exposities, en neemt deel aan enkele belangrijke kunstbeurzen.

Nieuwe openingstijden:
Tijdens exposities zijn wij geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
De rest van het jaar ( m.u.v. de zomermaanden juli, augustus en september )
zijn wij geopend op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Gedurende de zomermaanden juli, augustus en september zijn wij incidenteel geopend, maar voorkom een teleurstelling en bel eerst even op.
Verder zijn wij geopend uitsluitend op afspraak.
Ons motto luidt: " Wij zijn altijd open, als U maar even belt !!!"
Hoe vindt U ons:
U vindt Galerie ter Braak in het centrum van Zwolle recht tegenover het Stedelijk Museum op de Melkmarkt.
Komt U met de trein dan is het ongeveer 10 min. lopen vanaf het station.
Vanaf januari 2007 is de Melkmarkt autovrij geworden, U kunt dus niet meer bij ons voor de deur parkeren.
Komt U met de auto, dan kunt U het makelijkst (betaald) parkeren in de Q-park onder het gebouw van de Media-markt op de kop van de Melkmarkt.
Het is dan slechts 2 min. lopen naar onze galerie.
Op zondag kunt U op een groot aantal plaatsen buiten de grachten, maar ook op enkele plaatsen binnen de grachten, gratis parkeren.
Voor de exacte situatie raadpleeg de plattegrond.
Recht van retour binnen 8 dagen:
Voor al uw aankopen geldt een 8 dagen zicht termijn. Indien uw aankoop thuis niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, wordt het door U betaalde bedrag direct teruggestort op uw rekening (wel moeten wij het kunstwerk in onberispelijke staat terug ontvangen en worden eventuele transportkosten in rekening gebracht).
Inruil regeling:
Voor schilderijen geldt verder de regeling dat U binnen een half jaar na aankoop het schilderij bij ons in kunt ruilen tegen uw aankoopprijs bij aankoop van een schilderij met dezelfde of een hogere prijs. Na deze datum blijft inruil eventueel mogelijk, maar behoudt Galerie ter Braak de vrijheid, afhankelijk van haar interesse en de marktsituatie van dat moment, de waarde van het (de) kunstwerk(en) opnieuw te bezien.
Garantie van echtheid:
Galerie ter Braak garandeert voor 100% de authenticiteit van elk door haar verkocht schilderij.
Restauraties:
Galerie ter Braak verzorgt tevens het schoonmaken en/of restaureren van schilderijen. Wij geven U hierover graag gratis advies.
Bezoek aan huis:
In Nederland kunnen wij U thuis bezoeken met schilderijen van uw keuze om deze in uw eigen omgeving te kunnen zien. Bel of E-mail ons voor meer informatie.
Te koop gevraagd:
Wij zijn altijd geinteresseerd in de aankoop van goede schilderijen. Zend of E-mail ons een foto met informatie en wij nemen contact met U op.
Meer informatie:
Voor meer informatie kunt U ons E-mailen, bellen of bezoeken tijdens onze openingsuren. U bent van harte welkom op de Melkmarkt in Zwolle, een stad zeker het bezoeken waard, een van de oudste steden van Nederland, lid van het Hanzeverbond, en gedurende de middeleeuwen behorend tot Holland's culturele elite.

Reacties aan: info@galerieterbraak.nl


Terug naar de startpagina